Nu öppnar vi våra ”Cafeér”

Café Stickan börjar måndag 4 september kl.16.00-18.00. Är inte handarbete din grej, så kan du ändå komma och var med vid våra trevliga samtal. Lite vardagsgemenskap behöver vi alla. Kaffet är klart och något gott till det. Varmt välkomna!

Välkomna till Café Källan, med start torsdag 7 september. Mellan kl. 11.00-13.00 står våffeljärnet på värme och du kan få avnjuta en nygrädda våffla med goda tillbehör. Kort sagt, kaffe, våffla och goda samtal.

Nationell Bön för Sverige och vår bygd
14 september 19.00

Välkommen allt Guds folk till en kväll med lovsång och tillbedjan. Vi ber för vårt land och våra bygder omkring oss. Att Guds välsignelse och nåd ska få beröra vårt lands invånare. Vi ser på många sätt att vårt samhälle och land far illa. Barn och unga mår inte bra, trasiga människor, hopplösheten, kriminaliteten ökar. Listan kan görs lång. Men vi tror och vet att Guds kraft kan förändra situationer, när vi beder i Hans namn.

2 Krönikeboken 7:14 ”...men mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land.”